Sijainti: Etusivu / Eri tavat uskoa
Tehdyt toimenpiteet

Eri tavat uskoa

Oppilaitospapit edistävät työssään oppilaitoksissa opiskelevien ja työskentelevien henkistä ja yhteisöllisä hyvinvointia, eettistä kasvua sekä hengellistä ja uskonnollista tasapainoa ja rauhaa.

"Niinpä rukoilen kristityn puolesta, että hänestä tulisi parempi kristitty, ja muslimin puolesta, että hänestä tulisi parempi muslimi. Uskon vakaasti, että Jumala tulee kerran kysymään ja kysyy jo nytkin, mitä oikeastaan olemme, toisin sanoen mitä teemme; ei hän kysy nimitystä, jota itsestämme käytämme. Hänelle merkitsevät teot kaikkea, usko ilman tekoja ei mitään. Hänelle ovat teot uskoa ja usko tekoja." - Mahatma Gandhi

Oppilaitospapit toimivat kaikkien kanssa riippumatta heidän aatteellisesta tai uskonnollisesta vakaumuksesta. Samalla oppilaitospappi on koulun tai korkeakoulun uskonnollisten kysymysten asiantuntija jonka puoleen voit kääntyä kaikenlaisten elämänkysymysten kanssa ja jolta tarvittaessa saat tietoa erilaisten uskonnollisten yhteisöjen toiminnasta pääkaupunkiseudulla.

Tervetuloa mukaan oppilaitospappien toimintaan! Jos olet kiinnostunut kehittämään uskontojen välistä vuorovaikutusta ja järjestämään erilaisten opiskelijoiden yhteistä toimintaa tai haluat miettiä avoimemmin oman perinteesi kysymyksiä, olemme käytettävissäsi. Ota rohkeasti yhteyttä niin katsotaan yhdessä kuinka oppilaitostyö voisi tukea sinun hengellistä kasvuasi.

Kalenteri
« kesäkuu 2017 »
ma ti ke to pe la su
Tänään Viikko eteenpäin
Kirkkovuosi

Kirkkovuoden tekstejä lukee oppilaitospappi Sanna Uusitalo.

Kirkkovuoden tekstit mobiilisti